O nouă apariție pe scena farmaceutică: Salveo, își anunță intrarea triumfală în arena românească, marcând un revenire spectaculoasă după o absență de șase ani și continuând expansiunea sa în cadrul pieței europene.

Salveo CEE și-a început activitatea în 2007, debutând în Croația și Bosnia-Herțegovina, pentru ca, în decursul a trei ani, să își extindă prezența în Serbia și Muntenegru, urmând ca în 2012 să cucerească și piața din Polonia. Ultimul pas în planul lor ambițios de extindere a fost făcut în 2017, odată cu intrarea pe piața macedoneană. Acum, cu o mișcare îndrăzneață, Salveo deschide o filială în inima Bucureștiului, în cadrul căreia va aduce produsele sale în fața partenerilor și consumatorilor din România.

Portofoliul impresionant al Salveo cuprinde 25 de medicamente OTC (fără rețetă), printre care se evidențiază siropul de tuse Prospan, clasat în topul celor mai bine vândute trei produse din această categorie pe multiple piețe europene. Obiectivul ambițios al companiei, dezvăluit de către CEO-ul Ivan Dobrinčić, este să se claseze în Top 3 pentru fiecare categorie de produse din portofoliu, în toate țările în care își desfășoară activitatea. Un pas ferm și hotărât către vârfurile industriei farmaceutice.

drmax.ro/