În căutarea unei soluții pentru împlinirea visului de a deveni părinți, produsele ProFecund au devenit referințe în domeniul stimulării fertilității. Acest trio – ProFecund, ProFecund INO și ProFecund B – reprezintă opțiuni naturale și eficiente pentru cuplurile care își doresc să crească probabilitatea de a concepe.

Exista trei caracteristici importante ale calitatii spermei: numarul spermatozoizilor, morfologia lor si motilitatea. Ca o sarcina sa apara, toate cele trei conditii trebuie sa fie indeplinite.

Pentru a exista certitudinea faptului ca un barbat este apt sa conceapa, exista o analiza a lichidului seminal, numita spermograma.

drmax.ro/

Spermograma descrie lichidul seminal prin prisma celor trei caracteristici de mai sus si, uneori, ia in considerare si alti parametri. Cel mai adesea, insa, in prima faza, sunt evaluate:

 • numarul de spermatozoizi per unitatea de volum
 • morfologia spermatozoizilor
 • motilitatea acestora

Un factor major pentru infertilitatea masculina, intalnit in aproximativ 50% din cazuri, este numarul redus de spermatozoizi, numit de catre medici oligospermie. Pana la 90% din cazurile de insucces se datoreaza numarului mic, calitatii reduse sau amandurora. Calitatea redusa poate insemna malformatii ale spermatozoidului, motilitate redusa, ADN deteriorat si altele. In celelalte 10% din cazuri este vorba despre alti factori, care includ, de exemplu, probleme anatomice, dezechilibre hormonale, defecte genetice sau, uneori, factori neelucidati.

In situatia in care spermograma nu este in parametri normali, se mai procedeaza la o alta analiza a lichidului seminal, numita spermocultura. Spermocultura isi propune sa identifice posibila existenta a unei infectii la nivelul testiculelor, care ar putea explica modificarea respectivilor parametri.

ProFecund: Sprijinul pentru fertilitatea feminină

ProFecund se evidențiază prin abordarea sa holistică, adresându-se femeilor cu diverse nevoi de fertilitate. Eficiența sa este susținută științific și recunoscută de medici ginecologi și endocrinologi în întreaga țară.

Când Funcționează ProFecund?

 • În cazul ciclului menstrual neregulat și al ovulației disfuncționale, situări ce pot împiedica conceperea.
 • Pentru femeile fără probleme hormonale specifice, dar care își doresc o sarcină rapidă.

Cum Acționează ProFecund?

 1. Reglarea Ciclului și Ovulației: Corectează disfuncțiile ciclului menstrual și ovulației, esențiale pentru concepție.
 2. Stimularea Dorinței Sexuale: Îmbunătățește viața intimă a cuplului prin creșterea dorinței și a dinamicii sexuale.
 3. Aportul de Acid Folic: Furnizează cantitatea optimă de acid folic necesar în primul trimestru de sarcină.

ProFecund INO: Soluție pentru Sindromul Ovarelor Polichistice

ProFecund INO a fost creat special pentru femeile care se confruntă cu sindromul ovarelor polichistice (SOPC), oferind beneficii multiple în rezolvarea acestor probleme.

Când Funcționează ProFecund INO?

 • În cazurile de infertilitate feminină asociată cu sindromul ovarelor polichistice.

Cum Acționează ProFecund INO?

 1. Echilibrul Hormonal: Îmbunătățește echilibrul hormonal feminin, menținând nivelele de testosteron și estrogen în parametri normali.
 2. Reglarea Ciclului și Ovulației: Restaurează funcția normală a ciclului menstrual și a ovulației.
 3. Stimularea Maturizării Ovulelor: Contribuie la maturizarea ovulelor, un pas crucial în procesul de concepție.

ProFecund B: Suport pentru Fertilitatea Masculină

ProFecund B este dedicat bărbaților, furnizând un complex de nutrienți esențiali pentru sprijinirea spermatogenezei și îmbunătățirea fertilității masculine.

Când Funcționează ProFecund B?

 • Pentru bărbații care doresc să-și sporească șansele de concepție și să îmbunătățească calitatea spermatozoizilor.

Cum Acționează ProFecund B?

 1. Îmbunătățirea Calității Spermatozoizilor: Crește cantitatea și calitatea spermatozoizilor.
 2. Rezistență la Stres: Sporește rezistența la stres fizic și mental.
 3. Îmbunătățirea Performanței Sexuale: Contribuie la dinamica și performanța sexuală la bărbați.

În concluzie, ProFecund, ProFecund INO și ProFecund B oferă soluții complete și naturale pentru cuplurile care își doresc să își îndeplinească visul de a deveni părinți. Consultarea cu un specialist înainte de începerea unui astfel de tratament este întotdeauna recomandată pentru a asigura abordarea potrivită în funcție de nevoile individuale.

Ingrediente: Amestec patentat ProFecund cu extract de Maca, extract din fructe de Vitex agnus-castus, Quatrefolic – folat activ.

Nu uitaţi sa citiţi întotdeauna prospectul înainte de utilizarea medicamentelor.