Prin numirea lui Mircea Teacă în funcția de CEO, compania DY Nutrition Global SA aduce împreună cele mai bune practici de business și standardele de calitate din două industrii complementare: farmaceutică și suplimente nutritive.

Cu peste 18 ani experiență în industria farmaceutică, Mircea Teacă se alătură echipei de conducere a companiei DY Nutrition Global SA, începând cu 15 februarie 2024. Numirea sa în funcția de CEO este un pas firesc pentru compania de suplimente nutritive DY Nutrition Global SA care își dorește o abordare de business game-changing prin implementarea standardelor de calitate farma și în industria de suplimente nutritive.

Experiența în diferite roluri cheie din industria farma la nivel local, regional și global, precum și ultima poziție ocupată, Lider de Zonă CEE pentru una dintre cele mai mari companii CHC din UE, îi asigură lui Mircea Teacă toate veleitățile necesare pentru a continua călătoria de succes a brandului DY Nutrition și pentru a contribui la consolidarea unei poziții de top pe piața suplimentelor nutritive.

drmax.ro/

“Să mă alătur echipei DY Nutrition a fost una dintre cele mai ușoare decizii pe care le-am luat în cariera mea de până acum. Ca doctor prin formare, dezvoltat profesional de industria farmaceutică prin toate segmentele diferite ale industriei (medicamente pe bază de prescripție, generice, biologice, îngrijirea sănătății, Consumer Healthcare), am simțit întotdeauna că lipsește o piesă importantă de puzzle atunci când vorbim despre sănătate și stare de bine. Acea piesă este abordarea holistică a sănătății publice, inclusiv partea semnificativă de wellness, fitness și nutriție care are cea mai mare adresabilitate în viața de zi cu zi a consumatorilor din întreaga lume și contribuie la prevenție, poate una dintre cele mai importante ramuri ale medicinei. Iar DY Nutrition Global a înțeles rapid asta și este compania care aduce împreună cele mai bune practici din cele două industrii, industria farma și cea a suplimentelor nutritive, pentru o viață mai sănătoasă a consumatorilor. Și asta consider că este rețeta potrivită pentru succes!” – Mircea Teacă, CEO DY Nutrition Global SA.

Mircea Teacă preia funcția de CEO într-o perioadă de intensă dezvoltare a companiei DY Nutrition Global SA a căror afaceri au crescut accelerat în ultimii ani, chiar şi în perioada critică a pandemiei Covid. În 2022, compania a realizat venituri de circa 5,3 milioane de euro, dublu ca valoare faţă de 2021, cu o profitabilitate netă de peste 11,7%, iar în 2023, înainte de depunerea bilanțului se estimează o creștere la fel de accelerată față de 2022. După mărimea livrărilor, DY Nutrition este unul dintre cele mai performante branduri româneşti de suplimente nutritive, iar produsele din portofoliu sunt disponibile deja pe șase continente, inclusiv pe piețe mature din Europa, America de Sud și Asia de Sud-Est.

”Mă bucur să-i urez bun venit lui Mircea în cadrul echipei DY Nutrition. Cu un background impresionant în industria farma și o pasiune evidentă pentru nutriție și sănătate, Mircea este pregătit să ducă brandul DY Nutrition la următorul nivel. DY Nutrition și-a propus să schimbe paradigma suplimentelor nutritive, acestea nu trebuie să fie un lux, ci bunuri esenţiale, accesibile tuturor celor care vor să aibă un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Cu o viziune de business clară și o abordare inovatoare, vom reuși să implementăm strategia de dezvoltare a brandului atât pe plan local, cât și internațional. Ne așteaptă un an 2024 plin cu multe proiecte ambițioase.” – Sergiu Manofu, Managing Partner DY Nutrition Global SA.

DY Nutrition Global SA este o companie care produce și comercializează suplimente nutritive, fondată de legendarul culturist britanic Dorian Yates, câștigător de șase ori consecutiv al titlului Mr. Olympia, și este una dintre cele mai importante companii de suplimente nutritive din România.

Experiența de peste 40 de ani în domeniu a lui Dorian Yates, atenția la detalii și pasiunea pentru fitness au dus la dezvoltarea unor produse specializate pentru nutriție sportivă care se adresează sportivilor de performanță și atleților, cât și vitamine și minerale pentru toți cei interesați de un stil de viață sănătos și preocupați de starea lor de bine fizică și psihică.