Boala oncologică constituie una din provocările majore în ceea ce privește sănătatea publică, având în vedere incidența în creștere, dar și morbiditatatea și mortalitatea crescute, cu implicații atât în domeniul medical, cât și pe plan socio-economic.

Domeniul Oncologiei Medicale este într-o continuă schimbare. În ultima perioadă, oncologia medicală a fost martora unui progres revoluționar în ceea ce privește tratamentul cancerului atât prin descoperirea unor noi potențiale ținte implicate în etiopatogenia cancerului, cât și prin dezvoltarea de noi molecule cu acțiune țintită la nivel molecular.

Odată cu dezvoltarea complexă a tratamentului oncologic modern apar multiple provocări noi și complexe pentru medicul oncolog precum cea de a fi în permanență la zi cu noile terapii oncologice și cu profilul de siguranță al acestora, elaborând astfel tratamente personalizate și optimizând îngrijirea pacientului oncologic.

drmax.ro/

În acest scop, ne face deosebita plăcere de a vă invita la Conferința Depășirea frontierelor în oncologie – terapii țintite actuale ce își dorește să abordeze ultimele descoperiri în domeniu, cât și aspectele practice și clinice ale acestora, celebrând progresele inovatoare și încurajând colaborarea, schimbul de cunoștințe și explorarea de noi strategii pentru depășirea provocărilor din oncologia modernă.

Coordonatori Științifici

Prof. Dr. Octav Ginghină
Conf. Dr. Michael Schenker

Va puteti inscrie online de aici: https://conferintemedicale.ro/produs/depasirea-frontierelor-in-oncologie/